Laskao

Laskao je slovenský výrobca, so zameraním na výrobu kvalitných plantážnych čokolád. Ich cieľom je vytvoriť nový zážitok a dokázať, že produkty bez pridaného cukru sa chuťou a kvalitou vyrovnajú svojím menej zdravým konkurentom. Keďže väčšina výrobcov neponúka alternatívy pre ľudí s intoleranciami, rozhodli sa vytvoriť produkt pre každého. Najväčšou výhodou ich čokolád je, že si ich môžete bez výčitiek kedykoľvek dopriať.

V čokoládach LASKAO nájdete namiesto bieleho cukru prírodné sladidlá jakon, xylitol a erythritol, takže sú vhodné aj pre diabetikov. Ich čokolády obsahujú 100 % kakaové maslo, namiesto sójového lecitínu používajú lecitín slnečnicový, aj keď väčšina ich čokolád neobsahuje lecitín vôbec.  

Čokolády vyrábajú metódou BEAN TO BAR tzn. od kakaových bôbov až po tabuľku čokolády. Majú preto pod kontrolou celý výrobný proces - od výberu kakaových bôbov, ich triedenia až po praženie a ich následné spracovávanie. Výberové kakaové bôby, ktoré používajú sú v BIO kvalite a dovážajú ich z Peru z oblasti Tarapoto a San Martin.

S výrobou čokolád majú bohaté skúsenosti. Jeden z ich majiteľov stál pri zrode už dvoch čokoládovní a priniesol svoje znalosti z výroby na vytvorenie nového, zdravšieho produktu. Používanie alternatívnych ingrediencií mení fyzikálne a chemické vlastnosti čokolád, a preto bolo dôležité optimalizovať výrobu a ponúknuť najlepšiu kvalitu. Väčšina ich čokolád je vhodná aj pre vegánov. V LASKAO nájdete zdravé, kvalitné a chutné čokoládové produkty, ktoré každý zákazník miluje.

Pridajte do košíka tovar za minimálne 70 € a dopravu máte zadarmo.