Domov > FAQ >

FAQ

Kto je Pán Kukučka?

Pán Kukučka je rodinná firma, ktorá vznikla v roku 2013. Sme tu, aby sme pre vás vybrali tie najlepšie potraviny. Môžete sa spoľahnúť, že všetko ochutnáme, overíme pôvod, skontrolujeme výrobu a do ponuky zaradíme len tie produkty, ktoré chutia aj nám. V rodine máme aj celiatika, ktorý má mlsný jazíček, nemôžeme ho sklamať. Pán Kukučka ponúka iba špeci veci.


Prečo dôverať nám a nie supermarketom?

Produkty, ktoré u nás nájdete sami používame. Denne sa venujeme zlepšovaniu ponuky, z ktorej si môžete vybrať a dávame si na tom naozaj záležať. Dbáme na pôvod a zloženie potravín. U nás si vyberiete vždy to čo máte najradšej. Sústredíme sa na poctivých výrobcov, z ktorých nejeden by mohol byť práve váš sused.


U nás vždy nájdete ochotný personál, ktorý vám poradí so všetkým čo ešte neviete a doporučí vám tie najlepšie produkty. 


Ako môžem nakupovať?

Navštívte nás v jednej z našich kamenných prevádzok  alebo si objednajte na našom eshope. Či už máte radšej osobný prístup alebo nakupujete radšej z pohodlia domova, vždy sme tu pre vás a urobíme maximum pre vašu spokojnosť.


Ako môžem uhradiť nákup?

V našich prevádzkach môžete platiť v hotovosti, platobnou kartou alebo stravnými poukážkami či kartami.

Po naplnení nákupného košíka si môžete na eshope vybrať z viacerých platobných možností. Ponúkame možnosť platby cez internet banking alebo pomocou platobnej karty či cez platobnú metódu VIAMO. Na výber je aj platba na dobierku. Všetky možnosti sú rýchle a ihneď po zadaní objednávky vám balík odosielame.


Kedy môžete čakať svoje špeci veci?

Nenecháme vás dlho čakať. Pán Kukučka sa ihneď po zadaní objednávky pustí do jej vybavovania. Ak máme produkty skladom, spravidla odosielame ešte v daný deň. V prípade, že nám čokoľvek zákazníci vykúpili, budeme vás informovať o termíne dodania.

Napriek tomu, že makáme zo všetkých síl, môže sa niekedy termín odoslania posunúť. Vašu objednávku môžete očakávať priemerne do 2 až 5 pracovných dní.


Najrýchlejšie budete mať tovar doma ak zvolíte platbu kartou alebo na dobierku a vyberiete si spôsob dopravy kuriérom. V prípade, že požadujete expresné doručenie alebo doručenie v špeciálny deň, kontaktujte nás a urobíme maximum, aby ste mali špeci veci doma.


Čo dostanem zadarmo?

Objednajte si tovar za 100€ a dopravu máte od nás zadarmo. Okrem toho, vaše špeci veci balia samí pozitívni ľudia. Kúsok dobrej atmosféry vám pošleme tiež.


Prišla mi zásielka a niečo nie je v poriadku..

Sme radi, keď vidíme a počujeme spokojného zákazníka. Obráťte sa na nás s reklamáciou na eshop@pankukucka.sk s krátkym popisom nedostatku prípadne priloženou fotkou. Pán Kukučka určite nájde riešenie ako všetko napraviť.


Ako môžete byt v kontakte s Pánom Kukučkom?

Sledujte náš Facebook alebo Instagram a dozviete sa o všetkých novinkách a výhodných akciách, ktoré máme v predajni a na eshope.



Máte ešte otázku? Napíšte nám ju cez formulár v sekcii Kontakt