BioDiaCelia sa po rokoch mení na „špeci veci” Pána Kukučku


BioDiaCelia sa po šiestich rokoch mení na „špeci veci” Pána Kukučku. V tomto článku sa dozviete, prečo sme sa tak rozhodli a ako sa zmenil náš sortiment. Nemusíte sa však obávať, výrobky pre celiatikov a ľudí s alergiami na potraviny budeme predávať aj naďalej.


Na začiatku bola potravinová alergia


Prísna diéta a obmedzenia v stravovaní na každom kroku. Práve táto situácia nás motivovala k stvoreniu značky, ktorá ponúka potraviny pre ľudí, ktorí sú nútení stravovať sa inak, rovnako ako aj my. BioDiaCelia bola pôvodne o potravinách pre ľudí, ktorí trpia intoleranciou na potraviny, či ich zložky - lepok, laktóza, cukor. Neskôr sme ponuku rozšírili o produkty vhodné pre ľudí s intoleranciou na histamín, sóju, orechy a rôzne ďalšie kombinácie. 


Slováci chcú žiť zdravšie


Postupom času začali pribúdať otázky a dopyt na zdravé a poctivé potraviny. Vtedy sme pochopili, že ľudom viac záleží na pôvode potravín a zaujímajú sa o to, čo majú na tanieri. Uvedomujeme si, že jedlo priamo ovplyvňuje naše zdravie. Nechceme bezmyšlienkovito konzumovať všetko, čo trh ponúka. Chceme sa dobre, kvalitne a zdravo najesť. Aj preto prichádzajú „špeci veci” Pána Kukučku. Naším poslaním je vybrať kvalitné, značky s overeným príbehom.


To, čo predávame nám musí chutiť


Zdravé a kvalitné nemusí vždy znamenať aj chutné. Pri výbere produktov sme prísni a ponúkame iba to, čo sami ochutnáme a vyskúšame. Chceme dostať na naše pulty produkty, za ktoré sa postavíme a môžeme ich odporučiť aj našim zákazníkom. 


Podporujeme lokálnych výrobcov

Prečo by sme mali dovážať výrobky, ktoré vedia kvalitne vyrobiť aj slovenskí výrobcovia? Chceme prispieť k tomu, aby začali na Slovensku opäť vznikať menšie pekárničky, farmy a manufaktúry, ktoré dostanú kvalitné a čerstvé produkty aj na váš stôl. V našej ponuke nájdete kvalitné slovenské a české značky ako Herbert, Slowlandia, Mixit, Marva, Pure Nuts a mnohé iné.