Rozvoz tovaru domov

Pán Kukučka privezie tovar pred vaše dvere. Ako to funguje?

V čase obmedzení dovezieme tovar pred Vaše dvere 2x do týždňa. Objednávky sa budeme snažiť vybaviť do 4 pracovných dní. Vyberte si svoj tovar z celého sortimentu na eshope www.pankukucka.sk a my vás kontaktujeme a vašu objednávku s vami doladíme. Máme 4 predajne a centrálny sklad, 95% položiek máme skladom.

Aký tovar si môžete objednať domov?

Vybrať si môžete z celého sortimentu na našom eshope. Rozvoz domov sme spustili špeciálne kvôli čerstvým produktom (zelenina, ovocie, pečivo, syry, koláčiky ...), ktoré nájdete v sekcii Rozvoz domov. 


Kam vozíme tovar?

Vaše objednávky privezieme do týchto miest: Bratislava, Senec, Trnava, Piešťany, Trenčín, Galanta, Sereď, Šaľa. Mimo týchto miest Vaše objednávky odosielame kuriérom.

Koľko zaplatím za dovoz domov?

Pri objednávkach do 70€ účtujeme poplatok 4€ s DPH. Pri objednávkach nad 70€ vám špeci veci dovezieme zadarmo. Dopravu zdarma vám zaúčtujeme dodatočne, technicky na tom pracujeme, prosíme o strpenie.

Opatrenia u Pána Kukučku

Nosíme rúška a pri práci s tovarom používame jednorázové rukavice. K hygiene pristupujeme zodpovedne v celom procese od príjmu tovaru od dodavateľa až po doručenie k vašim dverám.