Myslíme slovensky. Myslíme BIO. Myslíme BIOMILA.

Sme veľmi radi, že sa nám podarilo spustiť spoluprácu so slovenským pestovateľom a výrobcom BIO potravín Ekotrend Myjava, ktorá výrába špičkové produkty pod značkou BIOMILA.

V našom sortimente môžete nájsť múky, cestoviny, pekárenské výrobky. BIOMILA získala so svojimi produktami niekoľko krát ocenenie BIOpotravina roka. Naposledy v roku 2014 so svojimi BIO celozrnnými špaldovými cestovinami.


Prečo BIOMILA

Okrem kvalitných a chutných produktov, ktoré môžete nájsť pod touto značkou, posilňuje BIOMILA aj vzťah k zdravému životnému štýlu a k našej vlasti. Spôsobom pestovania ochraňuje našu krajinu a prírodu, prispieva k rozvoji Slovenska. Dbá na to, aby naše deti mali krásne a zdravé prostredie pre svoje dospievanie. Ekologickým spôsobom hospodárenia chráni pôdu, vodu, vzduch, živé organizmy, zvieratá i rastliny a tým nás všetkých.


Produkciu biosurovín sa snaží dosahovať správnym agrotechnickým prístupom a nie umelými hnojivami a chemickými prípravkami. Cieľom značky je prispieť k návratu človeka k prírode pod mottom: Objavte chuť a silu prírody!